[Recenzie] Un Pamant Nou – Eckhart Tolle

 

Wow. Cartea asta m-a surprins. Am citit Puterea Prezentului dar nu am văzut în Tolle un așa om iluminat capabil să-mi prezintei idei pe care dacă le voi practica viața mea se va duce spre mai bine, spre ceea ce căutam de mult timp să înțeleg.

Cartea asta este genială. Nu spun asta despre multe cărți. Am pus-o în top 5 cărți, pentru că este o carte care îți va schimba viața dacă practici ceea ce îți prezintă el acolo, o carte care îți va eleva gândirea, care te va face să te cunoști mai bine și să te transformi în acea persoană unică și minunată care este ascunsă pe sub măștile, rolurile și fațetele pe care le ai și le joci în fiecare zi.

 

Cartea asta a fost pentru mine exact ce căutam. Calea spre o viață mai calmă, fără stres, spre înțelegere și cunoaștere și sper că spre iluminare. Iată astfel cele 3 idei din cartea Un pământ nou:

 

3 Idei din Cartea Un Pământ Nou

 

1. Frumoși sau urâți, oamenii își construiesc într-o măsură semnificativă identitatea pornind de la corpul lor. Mai exact identitatea lor e derivata din gândul corespunzător lui eu, gând pe care-l atașează în mod eronat imaginii mentale sau conceptului despre corpul lor care, la urma urmei, nu este altceva decât o formă fizică ce se supune destinului tuturor formelor – efemiritatea și în final degradarea.

2. Separă reacția de întâmplarea care a declanșat-o. Supărarea și atitudinea defensivă sunt indicii că egoul vorbește prin intermediul tău. Cand simți că pierzi ceva, întreabă-te: ceea ce sunt s-a diminuat?

3. Atunci când cineva te insultă sau spune ceva negativ despre tine, nu reacționa. Obsevă cum ceva din interiorul tău dorește să-i spuna una, să reacționeze, dar nu, nu reacționa pur și simplu. Simți că valoarea ta s-a diminuat sau simți că s-a extins, pentru că nu te-ai lăsat controlat de minte?

 

Apasă pe butonul de jos pentru pentru a cumpăra cartea cu o reducere de 37%!

Buton Cumpara

 

Click aici pentru a reveni la lista de cărți.

 PS: Dacă ți-a plăcut articolul o să-ți placă și noul proiect pe care abia ce l-am lansat.

Este vorba despre un eveniment bilunar unde invităm un om remarcabil din România și învățăm de la acest cum a avut succes și cum poți și tu face să ai succes.

Pentru că îmi ești cititor și alături îți ofer două coduri de reducere!

Pentru biletul VIP un cod de reducere de 25 EURO: remarcabil25

Și pentru biletul ONLINE un cod de reducere de 10 EURO: remarcabil10

Poți introduce codurile după ce apeși butonul de comanda de pe site.

Urmatorul eveniment este pe data de 2 Noiembrie, 2016.

Pentru mai multe detalii apasă aici, sau pe imaginea de mai jos.

footersite

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Contribuie printr-un comentariu: