Uneori tot ce poti face este sa…

Scriu acest articol pentru toți cei cărora le este greu. Vă înțeleg și mie îmi este greu. Și nu, nu sunt aici să mă plâng, pentru că nu-mi place asta, sunt aici să vă spun o poveste reală, o poveste în care cei mai mulți dintre voi o să vă regăsiți și cu care sper să rezonați.

În fiecare zi mă trezesc din somn și mă gândesc la un singur lucru. Ce să fac în continuare. Ce articol să mai scriu, ce postări să mai pun, care o să fie titlul cărții pe care o voi scrie, ce să mai scriu la programul Doisprezece, ce să le răspund oamenilor care îmi dau mailuri și mesaje și uneori îmi pierd speranța. Pentru că nu este ușor să te ridici la nivelul așteptărilor multor persoane. Pentru că nu este ușor să-ți faci un nume. Pentru că nu este ușor să livrezi zi de zi, săptămână de săptămână, articole și texte din ce în ce mai bune, care să atingă și mai multă lume și să schimbe și mai mulți oameni în bine.

 

Uneori mă întreb de ce fac toate aceste lucruri? Uneori mă întreb dacă tot ceea ce fac eu acum este greșit sau corect. Și de multe ori mă întreb ce te poate ajuta pe tine, cel care mă citește și încerc să storc din mine fiecare picătură de idee care ar putea să-ți ofere valoare. Pentru că asta este misiunea mea cu acest site, cu aceste articole, cu tot ceea ce o să urmeze: să ofer valoare prin ceea ce am trăit, simțit și învățat.

 

Scriu acest articol pentru că știu că și ție îți este greu. Pentru că probabil ai un șef care îți spune să produci din ce în ce mai mult. Pentru că probabil te uiți în viitor și te îngrijorezi puțin. Pentru că uneori este greu, pentru că uneori te întrebi dacă tot acest efort, toată munca pe care o depui zi de zi, își atinge scopul de la care ai plecat. Scriu acest articol pentru că și eu simt aceleași lucruri și nu am pe nimeni care să mă ia în brațe și să îmi spună următorul lucru:

 

Uneori trebuie să… îți permiți să te oprești. Să te oprești pur și simplu. Să te gândești. Să te uiți în jurul tău. Să observi care sunt lucrurile pe care le-ai realizat și să nu faci nimic. În acel moment, din acea liniște, o să apară ceva incredibil pe care te las singur să descoperi.

 

Pentru că nimic nu este ușor sau greu, pentru că totul este percepția noastră asupra lucrurilor și pentru că unul dintre cele mai subapreciate lucruri pe care ar fi indicat să facem cu viața noastră este… să ne oprim și să nu facem nimic din când în când. Să stăm în liniște. Să îmbrățișăm disconfortul pe care îl simțim. Să observăm așteptările altor persoane de la noi. Să nu încercăm să ne ridicăm cu capul deasupra liniei setate de publicul, autoritatea sau oamenii care ne ascultă și coordonează, ci să ne exprimăm așa cum suntem noi. Să exprimăm ce simțim, să facem cum simțim, fără presiune, fără așteptări, fără atașamente față de rezultat.

 

Pentru că din frica de a livra de fiecare dată cel mai bun material posibil pentru tine, există riscul ca totul să se oprească într-un moment. Și din acest motiv fiecare articol reprezintă pentru mine o provocare, un pas pe care îl fac în fața fricii, în fața judecății altor persone, în fața unui public uriaș care mă privește și poate că mă judecă sau poate că își extrage din aceste cuvinte așezate într-un loc al nostru exact ceea ce îi trebuie.

 

Pentru că deși acest articol apare în aceeași formă pe ecranele fiecărui cititor, el este diferit, el este înțeles diferit, stârnește o emoție diferită și într-un final fiecare își extrage o lecție diferită.

 

Concluzia este următoarea: când simți că toată lumea vrea ceva de la tine, că trebuie să produci și mai mult și mai bine și parcă este o cursă din care nu mai poți să ieși reamintește-ți că poți să te oprești, că poți să te dai un pas înapoi și că poți să stai preț de câteva minute în liniște.

 

Uneori cel mai bun lucru pe care îl poți face este să te oprești

 

 

Sper că acest articol ți-a oferit valoare și chiar sunt curios ce gândești după ce l-ai citit, pentru că feedback-ul înseamnă enorm pentru mine, și cei care cred că o zic doar așa, cel mai probabil nu mă cunosc cu adevărat. Vreau să aud de la tine, lasă-mi un mesaj, scrie-mi un mail, pune-mi un comentariu, orice, vreau să știu că tu, cel care citește aceste texte este atins, enervat, pus pe gânduri, mulțumit, bucuros după ce le citește.

 

Cu mult drag,

Cristi F. ȘtefanPS: Dacă ți-a plăcut articolul o să-ți placă și noul proiect pe care abia ce l-am lansat.

Este vorba despre un eveniment bilunar unde invităm un om remarcabil din România și învățăm de la acest cum a avut succes și cum poți și tu face să ai succes.

Pentru că îmi ești cititor și alături îți ofer două coduri de reducere!

Pentru biletul VIP un cod de reducere de 25 EURO: remarcabil25

Și pentru biletul ONLINE un cod de reducere de 10 EURO: remarcabil10

Poți introduce codurile după ce apeși butonul de comanda de pe site.

Urmatorul eveniment este pe data de 2 Noiembrie, 2016.

Pentru mai multe detalii apasă aici, sau pe imaginea de mai jos.

footersite

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Contribuie printr-un comentariu: