10 Motive Pentru Care Iubesc Atat De Tare Valentine’s Day

3683cde3922732e7006b7084bc62b233

Vreau să-ți spun de ce iubesc atât de tare această sărbătoare națională, această zi specială, Valentine’s Day. O zi în care avem ocazia o dată pe an să sărbătorim iubirea adevărată, gesturile frumoase față de persoanele dragi, să împărtășim sentimente frumoase și m-am gândit să-ți ofer 10 motive pentru asta.

Pentru că iubire. Și pentru că inimioare!

1. Pentru că iubirea adevărată vine sub formă de inimă de plastic!

Dialog între doi îndrăgostiți:

-Da, vreau să te întreb ceva!! Tu mă iubești pe mine, îi spuse ea, lui?

-Daaa, te iubesc, mult de tot. Ia o inimă din plastic, roșie, cu sclipici, care să arate cât de mult te iubesc.

-Awww, ce drăguț! Această inimă de plastic reprezintă iubirea noastră! Este inima noastră și ne iubim, pentru că ești un om care îmi oferă lucruri atât de frumoase.

Să știi, dacă stai să te gândești, iubirea chiar vine sub forma unei inimi de plastic. Adică, orice ar fi iubirea, sigur este un produs pe care-l poți cumpăra la reducere, de preferat să fie făcut în China, de copii care lucrează 16 ore pe zi sub chinuri groaznice pentru 1 dolar.

2. Pentru că iubirea adevărată se arată doar o dată pe an! De 14 februarie!

Da!!! Iubirea adevărată și doar cea adevărată este cea pe care o oferim doar o dată pe an. Nu într-o marți, ploioasă, în care îi iei flori iubitei tale pentru că așa ai simțit, ci trebuie să ții în tine, să strângi din funduleț atât de tare, încât să te constipi, iar apoi, pe data magică, sub formă de inimă și îngeraș, 14 februarie, să îi oferi totul!

Adică o mare inimioară din plastic, luată din piață, pe care ai dat 5 lei.

3. Pentru că iubirea este doar pentru cei care își permit, cei săraci nu au voie să iubească!

Cum poți să spui tu că iubești pe cineva dacă nu ai bani să îi oferi o mașină scumpă, o haină de firmă, o geantă cu doi “c” puși spate în spate, o excursie într-o țară romantică, urmată de o fotografie pe Facebook care să sărbătorească adevărata iubire dintre voi doi?

Cei săraci nu au voie să iubească, pentru că Valentine’s Day spune că trebuie să oferi ceva, care să coste bani, partenerului! Altfel, nu îl iubești și nu te iubește.

Dacă ești sărac, mai bine să fii singur, pentru că nu știi tu ce e aia iubire. Iubirea este pentru oameni cu bani.

4. Pentru că iubirea înseamnă să fii “In a Relationship” pe Facebook

De Valentine’s Day, cea mai mare surpriză pe care o poți face partenerului tău și pe care partenerul tău ți-o poate face este să-și updateze statusul cum că este într-o relație cu tine.

Toate prietenele tale o să știe, o să te sune. Toți admiratorii tăi o să îți trimită mesaje și o să fie în pragul depresiei.

Da!!! Iubirea adevărată este doar aceea în care cei doi parteneri sunt într-o relație pe Facebook. Dacă nu sunt pe Facebook, nu există!

5. Pentru că degeaba faci un gest frumos dacă nu-l văd toate prietenele ei!

De Valentine’s Day, ar fi indicat să te asiguri că gestul frumos pe care-l faci, să se facă observat! Și nu doar de ea, persoana specială pe care o iubești atât de mult, încât tot anul ai stat constipat și acum, de 14 februarie, i-ai oferit totul pe un platou de aur.

Așa că, de această zi specială, o sărbătoare națională a frumuseții feminine și sentimentelor sincere, fă acel gest, dar fă-l într-un mare fel!

Fă ceva mare! Și dacă nu e destul de mare, fă-i o poză! O poză pe care să o vadă toți prietenii tăi, ai ei și orice alt om de pe planeta asta, postând-o pe facebook!

Pentru că degeaba vă iubiți, dacă nu le arătați tuturor asta! Invidia, depresia, vinovăția că ei nu au o relație atât de frumoasă precum a voastră, sunt cele mai frumoase sentimente ce nutresc în prietenii tăi de pe Facebook, iar toate sunt venite din iubire!

6. Pentru că nu există nimic mai frumos pe lumea asta decât să îi spui te iubesc, chiar azi!

Astăzi este ziua potrivită să-i spui te iubesc. Și nu o vei face oricum, ci îi vei scrie într-un mesaj.

Pentru ca ea să îi arate prietenelor ei și să îi rămână amintire.

Nu contează gesturile pe care le faci, poți să scuipi, să îi spui că e o proastă, să o împingi și chiar să o bați!

Toate aceste lucruri pot fi reparate cu un te iubesc și cu flori. A, flori, am uitat de flori!

7. Pentru că Valentine’s Day se sărbătorește în anul 2015, trebuie să te duci la ea cu 2015 trandafiri roșii!

Se spune că iubirea adevărată se arată în numărul de pe bonul fiscal pe care nicio florărie fantomă nu ți-l dă, atunci când cumperi o grămadă de trandafiri!

Trandafirii, aceste flori smulse din pământ, sunt dovada clară a iubirii! Trandafirii pot fi puși și pe facebook, printr-o poză. Poți să îi iei și cu tine. Apoi acasă îi poate pune în apă, și pe 15 februarie, să îi ia cu ea la munca, pentru a îi pune pe birou! Pentru a vedea toți colegii cât de frumoasă este relația voastră.

Însă se spune că într-o femeie nu poți să dai, nici măcar cu o floare. După cum am zis, poți să o bați, dacă îi cumperi câte un trandafir pentru fiecare pumn pe care i-l tragi. Totul este ok!

Așa că, anul acesta, cumpără-i 2015 trandafiri pentru a îți arăta iubirea față de ea!

8. Pentru că de Valentine’s Day încurajăm artiștii post-moderniști!

Probabil fiecare bloger are o carte, în special cei care scriu despre iubire și îmbrățișări și au o muză și o relație perfectă cu aceasta! Acei oameni minunați care ne inspiră zi de zi cu citatele lor despre familie, copii, relații și ne fac să ne dorim să fim ca ei!

Pentru că ei sunt cei mai tari!

Așa că le cumpărăm cartea. Cel mai probabil un bestseller și cu zeci de mii de volume vândute la 24 de ore de la lansare și o facem cadou iubitei noastre!

“Uite iubita mea, ți-am luat cartea lui blogărulcupidoninimioară13. Scrie acolo despre iubire și chestii, știi tu, pentru că.. te iubesc.”

Da! Pentru că un om inteligent cumpără cărți în semn de dragoste iubitei sale în special acele cărți bestseller scrise de blogări, despre iubire, care cel mai probabil sunt la reducere!

9. Pentru că de Valentine’s Day ori ai o relație ori ești un mare prost!

Da! Acest îngeraș minunat cu arc, dacă nu te-a săgetat, ori înseamnă că ești prost ori că ești urât!

Și ce faci când te simți prost și urât? Exact! Ai intrat în depresie! Dar, ce faci când ești în depresie clară? Exact! Cumperi lucruri!

Și începi să cumperi și să bagi în tine înghețată cu caramel până când realizezi că pantalonii în care ești explodează de pe tine. Apoi scoți cartea de credit și cumperi un curs de alimentație sănătoasă sau sport! Pentru a ajunge, până la vară, la GREUTATEA IDEALĂ!

Dacă însă ai o relație, ai scăpat! Nimeni nu o să te facă să te sinucizi. Pentru că, ești ok. Primești aprobarea tuturor și totul este perfect!

Unde te duci diseară? Aaa, ce drăguț, în parc, pe vremea asta, la -5 grade!!! Ce romantic!

10. Pentru că urăsc atât de tare prostia, falsul, dependența, încât am scris 9 motive pentru care iubesc Valentine’s Day, doar pentru a arăta cât de penibilă este această sărbătoare.

Să ne revenim oameni buni.

Chiar credeați că o să scriu despre cât de mult iubesc o sărbătoare care este de fapt o unealtă de marketing ce ne face să scoatem mulți bani din buzunar pentru a cumpăra lucruri de care nu avem nevoie pentru a impresiona oameni care îi urâm?

Să ne revenim oameni buni, să ne revenim.

Marea problemă cu sărbătoarea asta cel puțin cretină este că ne face să credem că sărbătorim iubirea. Dar iubirea ar fi indicat să o sărbătorim în fiecare zi, fără motiv!

O inimioară din pluș nu arată cât de mult ne iubim. Ci un gest frumos, făcut din inimă, pentru că așa simțim, nu pentru că este ziua sau momentul potrivit să-l facem!

În dragoste nu există momente potrivite, există doar acum, astăzi, momentul prezent, în care faci ceea ce simți pentru că o simți din toată inima, nu pentru că o sărbătoare idioată și un îngeraș cu săgeți îți spune că trebuie să o faci!

Dacă faci ceea ce face toată lumea, o să ajungi ca toată lumea! Și nu cred că vrei să ai o relație atât de frumoasă precum a milioanelor de oameni care chiar cred și simt cele 9 puncte scrise mai sus.

Treziți-vă oameni buni!

Iubirea nu se cumpără cu bani, cadouri, nu se sărbătorește doar o dată pe an, nu se face pentru a o vedea toți, iar cel mai important, dacă prietenul tău îți spune cât de mult te iubește doar astăzi, ar fi indicat să te desparți de nenorocit!

Pentru că meriți mai mult! Crede-mă!

With hard love,

Cupidon.

PS: Dacă ți-a plăcut articolul o să-ți placă și noul proiect pe care abia ce l-am lansat.

Este vorba despre un eveniment bilunar unde invităm un om remarcabil din România și învățăm de la acest cum a avut succes și cum poți și tu face să ai succes.

Pentru că îmi ești cititor și alături îți ofer două coduri de reducere!

Pentru biletul VIP un cod de reducere de 25 EURO: remarcabil25

Și pentru biletul ONLINE un cod de reducere de 10 EURO: remarcabil10

Poți introduce codurile după ce apeși butonul de comanda de pe site.

Urmatorul eveniment este pe data de 2 Noiembrie, 2016.

Pentru mai multe detalii apasă aici, sau pe imaginea de mai jos.

footersite

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Contribuie printr-un comentariu: