4 Modalitati Pentru A Dormi Mai Bine Noaptea

Ai simțit vreodată că nu poți să dormi? Că stai să te gândești și te gândești și nu poți pur și simplu să adormi?

Dacă da, este ok, nu ești singur.

Și eu am pățit lucrul acesta de foarte multe ori. M-am pus în pat la ora 11 și am adormit pe la ora 3 noaptea. Chiar acum cânteva nopți am pățit același lucru. M-am pus în pat cu gândul la somn, însă îmi tot veneau în minte diverse titluri de articole, proiecte pentru acest website, ș.a.m.d.

Am discutat despre cum să te trezești mai bine, în acest articol. De fapt, sunt 7 moduri care te ajută să te trezești mai bine de dimineața.

Am să îți prezint în continuare, câteva modalități prin care te asiguri că adormi mai bine, fără să te gândești la altceva.

1. Deconectează-te

 

Înainte de a intra în pat trebuie să te deconectezi de la computer, de la valul de informație. Astfel nu o să te mai gândești la website-urile pe care vrei să le vizitezi, video-urile pe care nu le-ai văzut sau articolele pe care vrei să le citești.

Cum să faci asta?

Simplu. Oprește calculatorul sau ceea ce faci cu cel puțin 30 de minute înainte de a intra în pat.

 

 2. Fereastra

Eu am pus în practică ceea ce am să vă spun în continuare de foarte multe ori și a reușit. Această tehnică te liniștește și te pregătește pentru somn.

Cum să faci asta?

Închizi computer/documentele la care lucrezi și te duci spre fereastră. În drumul tău spre fereastră iei un pahar în care torni apă, de preferat rece. Iei paharul și te duci spre geam, scoți capul pe geam și privești. Înspiri, expiri. Seara aerul este mult mai curat și răcoritor.

Te folosești de respirație pentru a te relaxa, citește mai multe despre cum poți face asta aici.

3. Plimbarea de seară

 

Poate una dintre cele mai eficiente modalități de a te asigura că adormi imediat. Am încercat-o de foate multe ori și a funcționat.

 

Cum să faci asta?

Se subînțelege din titlu, însă am să explic, pentru că există câteva puncte pe care trebuie să le urmezi. Ideea este să ieși din casă și să te plimbi pentru o perioadă de timp, eu prefer să fac asta pentru 30 de minute.

Atunci când te plimbi trebuie să fii prezent. Ce vreau să spun prin asta? Vreau să spun că trebuie să te concentrezi asupra plimbării, nu asupra altor lucruri, astfel te vei relaxa și beneficiile acelei plimbări vor fi mai mari.

 

4. Citește înainte de culcare

 

O altă tehnică foarte bună este să citești, o carte destul de ușoară, înainte de culcare. Eu deja ți-am recomandat 10 cărți, sau lista mea de citit pentru vacanță, click aici.

Acest lucru te relaxează și te deconectează.

 

 

Am o întrebare pentru tine:

Ce alte modalități în acest sens mai cunoști?

 

Un somn ușor,

 

Cristi

 

 PS: Dacă ți-a plăcut articolul o să-ți placă și noul proiect pe care abia ce l-am lansat.

Este vorba despre un eveniment bilunar unde invităm un om remarcabil din România și învățăm de la acest cum a avut succes și cum poți și tu face să ai succes.

Pentru că îmi ești cititor și alături îți ofer două coduri de reducere!

Pentru biletul VIP un cod de reducere de 25 EURO: remarcabil25

Și pentru biletul ONLINE un cod de reducere de 10 EURO: remarcabil10

Poți introduce codurile după ce apeși butonul de comanda de pe site.

Urmatorul eveniment este pe data de 2 Noiembrie, 2016.

Pentru mai multe detalii apasă aici, sau pe imaginea de mai jos.

footersite

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Contribuie printr-un comentariu: