Despre cum spalatul vaselor te ajuta sa ai succes in viata

image

În timp ce spălam vasele mi-a venit o idee pe care m-am gândit să o transform în acest articol, cu scopul de a te ajuta și de a te face să-ți dai seama de moduri în care poți avea ceea ce îți dorești, acum, nu mâine sau de luni.

Dar înainte să începem vreau să te întreb și răspunsul să ți-l oferi ție, nu mie, fiind 100% sincer atunci când îl dai.

Știi momentul acela după ce mănânci (și dacă nu ai servitori, mașină de spălat vase, sau părinți care te țin pe portofelul lor) pui vasele în chiuvetă? Bun. Ce faci după ce pui acele vase acolo?

Le lași și le speli când se adună mai multe sau le speli pe loc?

Ei bine, fie că vrei să mă crezi sau nu am descoperit o corelație între acest simplu obicei și succesul pe care-l ai în viață. Vreau să-ți explic chiar acum.

Despre cum spălatul vaselor acum te ajută să ai succes în viață.

Tu știi cel mai bine ce ai răspuns și dacă acel răspuns este adevărat. Eu știu la fel foarte bine cum fac. Și acum o să-ți spun care e legătura dintre această acțiune și succes.

Uite care-i treaba.

Dacă lași vasele nespălate, ești mai predispus să NU ai succes în viață. Sau o să-l obții, dar mult mai greu.

Cum asta? Păi simplu, un grup de cercetători de la Harvard, nu, glumesc. Se explică foarte simplu, nu avem nevoie de cercetători. Logica e următoarea.

Acest lucru te disciplinează.

Iar fără disciplină nu poți să duci nimic până la sfârșit. Iar după cum știi, lumea nu premiază ceea ce începi, ci ceea ce termini. Iar dacă nu termini nimic (adică nu ești disciplinat) atunci nu o să primești nici un premiu, nici măcar o mențiune.

Dacă însă alegi să speli vasele rapid, imediat după ce le-ai pus, te determini mental să faci rapid ceea ce ți-ai propus.

Acest lucru face diferența între un om care nu are succes și unul care are.  Între un om cu realizări și un om fără de realizări.

Câteva exemple în acest sens.

Dacă-ți vine o idee, și nu o aplici imediat (corelată cu nu speli vasele imediat) atunci poți să ai un milion de idei, pentru că nu le vei aplica niciodată.

În schimb, dacă ai o idee și o aplici instant, atunci o să vezi rezultate sau o să înveți din greșelile tale.

Toți oamenii de succes (adică oameni care chiar fac ceva cu viața lor, nu oameni care vin și pleacă de pe această plantă fără să schimbe nimic sau să lase ceva în urmă) pun în practică foarte rapid și calculat ceea ce au în minte.

Își materializează ideile, iar din acest proces de materializare apar rezultatele (sau lecțiile).

De acum înainte, când o să speli vasele?

De acum înainte, când o să alegi să speli vasele? O să le lași pe mâine? La fel cum îți lași și visurile, pe mâine, pe poimâine, pe niciodată?

Sau o să acționezi acum. O să speli vasele. O să pui în practică toate ideile pe care le ai. O să crești. O să te ridici. O să inspiri. O să faci istorie.

Depinde de tine.

Campionii sunt cei care acționează, nu doar spun că vor face ceva sau au multe idei. Degeaba ai multe idei, dacă nu le aplici.

Fă diferența, cu acest mic element, iar viața ta în ceva timp se va modifica în concordanță cu omul care ai devenit.

Tot mai sus!

Cristi F. Ștefan

PS: Dacă ți-a plăcut articolul o să-ți placă și noul proiect pe care abia ce l-am lansat.

Este vorba despre un eveniment bilunar unde invităm un om remarcabil din România și învățăm de la acest cum a avut succes și cum poți și tu face să ai succes.

Pentru că îmi ești cititor și alături îți ofer două coduri de reducere!

Pentru biletul VIP un cod de reducere de 25 EURO: remarcabil25

Și pentru biletul ONLINE un cod de reducere de 10 EURO: remarcabil10

Poți introduce codurile după ce apeși butonul de comanda de pe site.

Urmatorul eveniment este pe data de 2 Noiembrie, 2016.

Pentru mai multe detalii apasă aici, sau pe imaginea de mai jos.

footersite

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Contribuie printr-un comentariu: