Te Nasti. Mai faci ceva. Apoi mori

We all die. The goal isn’t to live forever, the goal is to create something that will.” -C.Palahniuk

 

Hai să-ți spun pe scurt o mică povestioară ce se tot repetă de ani de zile, din generație în generație și cel mai probabil și tu te regăsești undeva prin acest proces banal, trist dar foarte real.

Îți sună cunoscut?

Te naști. Crești. Mergi la grădiniță, apoi la școală. Bei prima ta bere. Apoi primul tău sărut. Te duci la liceu. O faci pentru prima data, tema la  mate zic. De fapt nici pe aia nu o faci, că o copiezi de la colegul ăla mai tocilar, ce-ți trebuie ție să înveți matematică: nu mă ajută asta în viața, îți spui. Te duci la facultate. Îți iei un job. Apoi alt job. Apoi alt job. Apoi alt job. Până când renunți… că deja de la o vârstă cine te mai angajează pe tine. Apoi o nevastă. Clar. Fără nevastă sau soț nu existența ta nu este completa. Ai nevoie neapărat de o altă persoană… pe care nu neapărat să o iubești, dar să fie acolo lângă. Să fiți doi. Să faci și tu ce fac alte persoane. Să ai cu cine să mergi în parc, la film, la cină în mall. Apoi faci un copil. Îți iei o casă, pe credit. O mașină, pe credit. Și un televizor cu ecran plat, tot pe credit. Fericire în rate. Copilul tău crește mare. Îl duci la grădiniță, școală, liceu, facultate și de aici se tot repetă până când se întâmplă ceva cu tine: mori.

Asta da mod de a-ți petrece viața

 

Nu deranja. Nu țipa. Nu striga. Supune-te regulilor. Fă toate lucruri pe care le-au făcut alte persoane. Totul să fie ok. Cumpără cât mai mult. Muncește toată viața ta pentru a cumpăra ceva ce nu-ți trebuie. De fapt stai.. că-ți trebuie, pentru a impresiona alte persoane. Muncește cât mai mult, pentru ce nu știu, dar muncește. Pentru o bucată de hârtie care ți-a pus stăpânire pe suflet. Fericirea acum mai nou se măsoară în net worth, nu în momentele frumoase din viața ta. Ce momente bă, alea cu ce le plătești? 

O întrebare

Ce facem, dragi prieteni?  … Ceva este greșit aici, nu? Cum reparăm tot acest ciclu care se tot repetă de ani de zile? Cum ieșim din această capcană? Asta să fie oare viața pe care vrei să o trăiești?

 

Care este sensul vieții?

 

Socrate spunea că sensul vieții este să fim fericiți. Eu spun că sensul vieții este să ieși din ciclul ăsta care se tot repetă. Nu ești un șobolan pe o rotiță care se tot învârte. Poți să te dai jos. Poți să faci ceva genial cu viața ta! Poți să faci ce vrei tu! Doar că îți este prea frică!!

Sunt curios voi ce spuneți, care credeți voi că este sensul vieții? Să filozofăm puțin în comentarii.

 

 PS: Dacă ți-a plăcut articolul o să-ți placă și noul proiect pe care abia ce l-am lansat.

Este vorba despre un eveniment bilunar unde invităm un om remarcabil din România și învățăm de la acest cum a avut succes și cum poți și tu face să ai succes.

Pentru că îmi ești cititor și alături îți ofer două coduri de reducere!

Pentru biletul VIP un cod de reducere de 25 EURO: remarcabil25

Și pentru biletul ONLINE un cod de reducere de 10 EURO: remarcabil10

Poți introduce codurile după ce apeși butonul de comanda de pe site.

Urmatorul eveniment este pe data de 2 Noiembrie, 2016.

Pentru mai multe detalii apasă aici, sau pe imaginea de mai jos.

footersite

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Contribuie printr-un comentariu: