Cum Sa Ai Succes In Cel Mai Scurt Timp Posibil

 

Salutare prietene cititor, daca citești articol înseamă că vrei să slăbești în 1 luna peste 20-30 de kg sau vrei să cunoști cum să ajungi să reții multe materiale și să fii super inteligent în mai puțin de 2 saptămâni. Sau cum să ai o afacere de succes în doar 2 luni, care să îți producă un venit constant de 2000-3000 de euro pe lună.

Dacă asta îți dorești atunci acest articol este pentru tine, acest articol o să îți ofere pilula magică, acel sfat pe care îl aștepți de mult timp și care o să îți schimbe viața cu totul.

 

Ce cărți crezi că se vând cel mai bine, cartea despre cum să ajungi o persoana sociabilă, să ai mulți prieteni și relații cu multe femei în doar 2 săptămâni sau cartea care îți explică cum ca în 2-3 ani să fii cel mai bun în domeniul ăsta?

 

Ce carte crezi că se vinde mai repede, cea în care îți explică felul în care să slăbești în 2 săptămâni până la 30 de kg? Sau cartea care te învață cum să duci un mod de viață sănătos și să ajungi la greutatea ta ideală în timp, în aproape un an?

 

Ce articole și blog-uri crezi că sunt cele mai citite? Cele care îți explic modul în care să atingi succesul imediat, care îți garantează că o să ai o afacere în 2 luni, cele care te învață cum să seduci femeile și îți garantează că o să te culci cu peste 10 în 2-3 săptămâni? Cele care sunt bombastice sau cele care îți spun.. de fapt, realitatea?

 

 

Ei bine, eu am ajuns unde am ajuns prin multă muncă. Prin ore petrecure citind articole de pe alte website-uri și aplicând tot ceea ce mi-a părut interesant. M-am luptat, am greșit, am căzut și m-am ridicat. Nu am luat nicio pilulă magică.

 

Treaba este că nu este nicio pilulă magică. Repet, nu există nicio pilulă magică. Nimic și nimeni nu îți poate oferi succesul cu minim de efort. Ți-o spun cât de direct și sincer pot.

Reality check. Trezește-te la realitate. Dacă vrei să ajujngi sus într-un domeniu trebuie să muncești din greu pentru asta, nu să trișezi. Nu să o iei pe scurtătură. Nu să fentezi. Nu să iei o pilulă magică și gata.. ești omul care a atins succesul.

 

Majoritatea dintre voi se feresc de multă muncă și doresc calea rapidă în viață, doresc cât mai repede totul și cu un efort minim. Maxim de rezultate cu minimum de efort. Asta să fie oare realiteatea?

Am scris din inimă peste 60 de articole pentru acest blog și o spun așa, nu la modul superior ci la modul sincer și modest. Nu le-am considerat a fi o muncă pentru că iubesc să fac asta. Aș scrie în fiecare zi cu gândul că poate trezesc pe cineva la realitate, că poate ajut pe cineva, că poate.. cine știe.

 

Am scris articolele astea fără să mă aștept la vreun rezultat. Nu am vrut nimic în schimb, însă am primit enorm. Poate chiar mai mult decât simt că am meritat. Pentru că poate sunt oameni acolo care au talentul necesar, sunt dispuși să depună munca însă.. nu au oportunitatea.

 

Și, doar știi cum se zice.. o oportunitate este posibil să vină doar o dată în viața ta. You only got one shot.

Dacă ești pregătit, într-o zi este posibil să pățești asta:

 

 

Eu m-am suit în tren spre visul meu și în fiecare zi pun cărbune în motor pentru a prinde momentum. În fiecare zi fac ceva care să mă ajute să mă dezvolt și în fiecare zi în care sunt liber deschid documentul word și încep să tastez. Pentru că știu că asta-i șansa mea. Și am să alerg cu mare putere spre ea, nu am să părăsesc acest tren pentru că oportunitatea este uriașă.

 

Oportunitatea este că pot face ceea ce vreau pentru tot restul zilelor mele, fără să mă mint că îmi place, cum mulți dintre voi sunt dispuși să o facă.

 

Chiar dacă blog-ul ăsta din punct de vedere financiar produce aprape de 0 în fiecare lună, din punct de vedere al satisfacției mele interioare produce milioane. Aproape în fiecare zi primesc mesaje frumoase de la citiori, primesc cometarii, aprecieri și friend request-uri. Și asta mă face mai fericit, pentru că știu că am puterea să vă ajut cu ceva și de ce să nu o fac?

 

După cum spuneam, eu m-am suit în trenul ce merge spre visul meu, tu ce mai aștepți? Îți intind o mână, hai.. urcă.

 

 

Seara faina,

 

CristiPS: Dacă ți-a plăcut articolul o să-ți placă și noul proiect pe care abia ce l-am lansat.

Este vorba despre un eveniment bilunar unde invităm un om remarcabil din România și învățăm de la acest cum a avut succes și cum poți și tu face să ai succes.

Pentru că îmi ești cititor și alături îți ofer două coduri de reducere!

Pentru biletul VIP un cod de reducere de 25 EURO: remarcabil25

Și pentru biletul ONLINE un cod de reducere de 10 EURO: remarcabil10

Poți introduce codurile după ce apeși butonul de comanda de pe site.

Urmatorul eveniment este pe data de 2 Noiembrie, 2016.

Pentru mai multe detalii apasă aici, sau pe imaginea de mai jos.

footersite

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Contribuie printr-un comentariu: