Vreau o lume…

Screen Shot 2014-12-11 at 12.57.54
Vreau o lume frumoasă, plină cu oameni frumoși, oameni care să realizeze cât de frumoși sunt, iar această frumusețe să vină din interior, nu din ceea ce le spune presa, știrile, moda și designerii că înseamnă frumusețea.

Vreau o lume plină cu femei care se să iubească și care să se adreseze cu bunătate atunci când vorbesc, nu cu invidie, bârfă și cuvinte jignitoare.

Vreau o lume cu bărbați care știu să ofere flori femeilor, chiar și la prima întâlnire, care știu să deschidă portiera domnișoarei și care să o ajute să se îmbrace atunci când pleacă dintr-un loc.

Vreau o lume cu oameni mai atenți la ceea ce își pun în minte, la ideile pe care le adună în sertarele minții lor, la gândurile pe care le gândesc despre ei, la faptele ce rezultă din acele gânduri.

Vreau o lume plină de sărutări furate la colțuri de stradă, o lume plină de îmbrățișări sincere, nu bazate pe un interes personal sau pe vreo dependență.

Vreau o lume în care oamenii mari nu devin maturi și uită cât de frumoși erau când erau copii; o lume plină de oameni care încă mai visează și încă știu răspunsul la: ce vrei să te faci când vei fi mare.

Vreau o lume în care ea își dă jos mănușa pentru a îl ține pe el de mână. Deși este frig, deși în interiorul mănușii îi era cald și bine, doar pentru că vrea să îi simtă atingerea, căldura, și vrea să îi arate cât de mult îl iubește printr-un gest simplu.

Vreau o lume în care la prima întâlnire bărbatul plătește nota, pentru că așa este civilizat, frumos, nu pentru a demonstra nimic, ci doar pentru a își pune semnătura asupra fiecărui gest, precum stiloul care lasă o urmă fină și adâncă în același timp pe foaia de care se atinge.

Vreau o lume în care suntem foarte atenți la cuvintele pe care le spunem. O lume în care a spune te iubesc părinților noștri să fie ceva normal, nu rușinos. O lume în care îi încurajăm pe oameni să devină mai buni și frumoși, nu în care îi lovim, prin cuvinte, și îi facem să se simtă mici și nesemnificativi.

Vreau o lume plină de oameni care realizează că s-au născut cu un talent de geniu și că este păcat dacă-l irosesc făcând ceea ce urăsc, pentru a cumpăra lucruri prin care să impresioneze pe oamenii pe care nu îi plac.

Vreau o lume în care nu doar în gări și aeroporturi să oferim îmbrățișări sincere, ci chiar și la metrou, în fața unui magazin, sau când ne luăm la revedere de la oameni.

Vreau o lume în care oamenii realizează că sunt o mică piesă dintr-un joc de puzzle uriaș. Toți suntem interconectați, uniți, și toți ar fi indicat să ne ajutăm și să ne susținem, pentru că dacă privim jocul de puzzle de mai sus, ne dăm seama cât de mult contăm unul pentru celălalt.

Vreau o lume plină de oameni care spun mai mult următoarele cuvinte: bună ziua, mulțumesc, sărut mâna, cât de frumoasă sunteți astăzi, ce bine vă stă, ce frumos miroase parfumul dumneavoastră.

Vreau o lume în care oamenii bătrâni sunt respectați și li se oferă locul pe scaun, chiar dacă merg doar o stație.

Vreau o lume în care încă mai credem în iubirea adevărată, o lume în care încă mai iubim sincer, din surplusul nostru, nu din lipsurile pe care credem că le avem.

Vreau o lume plină de joc, bucurie, veselie, chiar dacă nu tot timpul avem 100% reușite, avem multe elemente pentru care ne putem bucura, unul fiind: viața.

Vreau o lume în care domnișoarele se comportă precum domnișoarele, și nu ies nearanjate din casă, și realizează cât de frumoase sunt, și sunt recunoscătoare pentru tinerețea pe care o au pe chip.

Vreau o lume plină de femei încrezătoare în ele, o lume în care nu mai avem nevoie de cursuri de creșterea încrederii, de feminitate, o lume în care realizăm cât de frumoși și inteligenți suntem, fără să încercăm să căutăm mai multul pe care nu îl vom putea defini poate niciodată.

Vreau o lume în care să nu mai încercăm să controlăm pe nimeni, ci să încercăm să ne controlăm pe noi. Nu în sensul de control al emoțiilor, ci în sensul de control și disciplină, execuție, pasiune, dedicație, iubire în muncă zilnică și perseverentă.

Vreau o lume în care a fi femeie să nu fie discriminator, misogin și periculos noaptea pe străzi.

Vreau o lume în care ne respectăm și ne iubim așa cum suntem, fără să schimbăm persoana de lângă noi și să o încadrăm în standardele pe care noi le avem despre cum ar fi indicat ca ea sau el să fie.

Vreau o lume în care cafenelele sunt pline ochi cu oameni care se sărută din priviri, care își promit iubirea în fața unui cappuccino, care se ating în public, nepăsându-le de expunerea iubirii, fiind sortiți la riscul judecății trecătorilor care au uitat să spere și să creadă în iubire.

Vreau o lume în care se spune mai mult te iubesc și mai puțin te urăsc, o lume în care ne spunem mai mult “cât de norocos sunt că te-am cunoscut” și nu “cum pot să fac pentru a mă folosi de tine pentru a crește”.

Vreau o lume în care Frank Sinatra, Chopin, Dean Martin, sunt în locul celor mai ascultate piese de la radio.

Vreau o lume în care dragostea să transcendă dincolo de ego și să ne permită să îi iubim pe cei din jurul nostru, cel puțin la fel de mult cum ar fi indicat să ne iubim pe noi.

Vreau o lume, o lume așa cum este acum, doar că saturația să fie mai tare, umbrele mai luminoase, contrastul mai puternic și expunerea corectă.

Vreau o lume, iar tot ceea ce știu despre această lume este că este o simplă creație, iar noi suntem acei artiști, care zilnic, prin acțiunile noastre, pictăm în nuanțe de mii de culori, acest tablou uriaș, numit realitate.

Tu ce fel de lume vrei? Vreau să citesc comentariul tău și vreau să dai mai departe acest articol dacă vrei o lume precum eu visez!

PS: Dacă ți-a plăcut articolul o să-ți placă și noul proiect pe care abia ce l-am lansat.

Este vorba despre un eveniment bilunar unde invităm un om remarcabil din România și învățăm de la acest cum a avut succes și cum poți și tu face să ai succes.

Pentru că îmi ești cititor și alături îți ofer două coduri de reducere!

Pentru biletul VIP un cod de reducere de 25 EURO: remarcabil25

Și pentru biletul ONLINE un cod de reducere de 10 EURO: remarcabil10

Poți introduce codurile după ce apeși butonul de comanda de pe site.

Urmatorul eveniment este pe data de 2 Noiembrie, 2016.

Pentru mai multe detalii apasă aici, sau pe imaginea de mai jos.

footersite

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Contribuie printr-un comentariu: