Ce Faci TU Cu Viata Ta?

“This is your life and it’s ending one minute at a time.” -Chuck Palahniuk, Fight Club

 

Atenție! Acest articol ar putea să te supere dar cu siguranță o să te motiveze!

Da. Despre tine-i vorba. Ce faci tu cu viata ta?

Te-ai gândit la asta până acum? Sau erai prea ocupat să verifici ce poze au mai pus prietenii pe Facebook, ce filmulețe au mai apărut pe Youtube sau ce articole de dezvoltare personală s-au mai scris, articole care să-ți schimbe viața… mare iluzie, pentru că tu ești singurul care poate să-ți schimbe viața. Nu eu și nici altcineva. Tu! Da, tu.

 

Este bine să te întrebi din când în când atunci când simți că pierzi timpul sau că te îndepărtezi de visul tău, adică în fiecare zi. Este bine să te trezești la realitate. Reality check please! Sper ca eu te-am trezit puțin la realitate cu marea întrebare:

 

Ce faci cu TU viața ta?

 

Crezi că toată viața o să te susțină cineva? Crezi că-i cineva obligat să te întrețină? Nu crezi că ai nevoie de puțină independență? Nu se simte mai bine atunci când mucești din greu pentru ceva și culegi benficiile? Fără să primești totul de pomană, gratuit, fără nici măcar un merit? Crezi că-i cineva obligat să te suțină?

 

Nu!

 

Ești singur pe lumea asta. Te naști singur și mori singur. Tu ești singura persoană care decide ce să facă în și cu viața sa. Tu ești singura persoană care trebuie să aiba grijă de tine pe lumea asta. Tu te incurajezi, tu te motivezi, tu te schimbi, tu te dezvolți, de unul singur! Nu ai nevoie de nimeni să te împingă de la spate, să te sprijine, să te susțină, pentru că ești independent, ești puternic, ești liber!

 

Așa că poartă-te ca atare! Nu te mai purta ca un copil de 5 ani care plânge atunci când nu-și mai vede mama lângă el. Fii mai liber, mai independent, mai curajos.

 

Ia viața de coarne și îndreaptă-te spre ceva! Fă ceva în fiecare zi pentru visul tău, nu mai pierde timpul… pentru că timpul nostru aici este limitat. Fiecare clipă este mult prea prețioasă pentru a nu o valorifica așa cum trebuie.

 

Așa că data viitoare când ai nevoie de puțină motivație, singura întrebare care trebuie să apară în mintea ta este: Ce (dracului) fac cu viața mea??? Apoi să-ți miști fundul la treaba și să nu mai pierzi timpul!!

 

Oamenii care ajung departe nu sunt aia care stau relaxați toată viața lor. Care toată viața au stat în confort, la caldurică, unde-i bine. Sunt oamenii care s-au îndreptat cu putere spre visul lor, au muncit zi de zi pentru ceva, acel lucru în care ei cred deși toată lumea le spune că-i o iluzie, un vis, ceva îndepărtat.

 

Sper că asta era tot ceea ce aveai nevoie. Sper ca răspunsul la întrebarea de mai sus să nu fie: nimic. 

 

10 Idei

Acum o să-ți dau câteva idei de lucruri pe care le poți face cu viața ta, sunt doar simple idei, sper însă să te folosești de ele.

 

1. Citește. Cărți. Multe. Citește, citește și iar citește. Uite ce zice Warren Buffett despre citit. 

2. Lucrează la visul tău. Nu ai un vis? Descoperă-ți vocația.

3. Aleargă. Fă mult sport. Minte sănătoasă într-un corp sănătos.

4. Investește mai mult în tine, cumpără mai multe cărți, participă la training-uri, seminarii, workshop-uri.

5. Renunță la Facebook. Cel puțin pentru 1 zi, apoi vezi cum te simți. Citește ce a scris Gabi, aici.

6. Meditează. De ce? Citește aici.

7. Socializează. Cunoaște mai multe persoane care te pot ridica și pe care poți ridica. Ai grijă, orice persoana poate să te învețe o lecție importantă!

8. Învață. Studiază, aprofundează un domeniu care te pasionează, care-ți stârnește o curiozitate. Ia ghidul care te invață cum să inveți mai bine, mai eficient, mai rapid, pe care le-am scris acum câteva zile.

9. Ajută pe cineva. De preferat fără să ceri nimic înapoi.

10. Fă ceva ce te sperie. Conștientizează care-ți sunt limitele, fricile și mergi cu viteză spre ele. Doar așa te dezvolți!

 

 

Cu drag,

CristiPS: Dacă ți-a plăcut articolul o să-ți placă și noul proiect pe care abia ce l-am lansat.

Este vorba despre un eveniment bilunar unde invităm un om remarcabil din România și învățăm de la acest cum a avut succes și cum poți și tu face să ai succes.

Pentru că îmi ești cititor și alături îți ofer două coduri de reducere!

Pentru biletul VIP un cod de reducere de 25 EURO: remarcabil25

Și pentru biletul ONLINE un cod de reducere de 10 EURO: remarcabil10

Poți introduce codurile după ce apeși butonul de comanda de pe site.

Urmatorul eveniment este pe data de 2 Noiembrie, 2016.

Pentru mai multe detalii apasă aici, sau pe imaginea de mai jos.

footersite

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Contribuie printr-un comentariu: