loader-logo

Salut, eu sunt Cristi.

Cei mai multi dintre voi probabil mă știu de pe vremea când aveam un blog pe subiectul dezvoltare personală.

Ei bine, am decis să-mi reiau pasiunea pentru scris, însă într-un format inedit. Un blog privat, cu acces doar în urma înregistrării ca membru pe site.

Înregistrarea este gratuită și durează doar câteva secunde, iar mai apoi vei putea avea acces la toate articolele.

Câteva cuvinte despre mine...

Când aveam 20 de ani am început să scriu pe blogul personal. Sincer să fiu, atunci scriam mai mult din cărțile pe care le citeam și mai puțin din experiențele de viață pe care și așa nu prea le aveam.

De atunci și până acum au trecut 10 ani. 10 ani în care m-am concentrat pe business-uri, vânzări, marketing și mult mai puțin pe scris.

Doar că tot timpul am simtit nevoie să împărtășesc din ceea ce am acumulat, însă mi-a fost frică de expunere. Nu am vrut să fiu încă un blogger, vlogger sau mai rău, trainer de dezvoltare personală, așa că am evitat să mai scriu sau să mai apar pe internet.

Însă acum simt că am găsit formula perfectă cu blogul privat, pe bază de membership și mă încântă ideea să ofer din ceea ce știu doar unor oameni care sunt cu adevărat pregătiți să audă ceea ce am de spus. Și normal, să și aplice!

Simt că am primit foarte mult ajutor pentru că am scris, am creat un vibe foarte bun, o karma foarte bună dacă vrei și crezi în asta și simt să dau mai departe ceea ce știu.

Îți mulțumesc că ești aici, și sper ca lucrurile pe care le voi face aici de acum înainte să te inspire să evoluezi. Dacă reușim asta împreună, mă declar fericit!
img

PRIMUL BLOG PRIVAT DIN ROMANIA!

Devino membru, gratuit!


Vei avea astfel acces la toate articolele pe care le public și sper să adunăm aici o comunitate de oameni care vor să evolueze cu adevărat.

And last but not least: you can read my blog.

Where I write short ideas about life, business, productivity and more!